Attendsbloggen

Velkommen til Attendsbloggen. Her finner du nyttige artikler om inkontinens og relaterte saker.

Truseinnlegg og bind for alle typer urinlekkasje

Attends Soft er serie tynne og diskrete truseinnlegg og bind spesielt utviklet for alle typer urinlekkasje. Men hvilken størrelse er det som vil passe best for ditt behov? Se den komplette oversikten her, og bestill gratis varepøve. 

Attends Soft kommer i absorpsjonskapasitet 0 – 7. Attends Soft 0 er våre truseinnlegg, og nummeret tilsier at produktet tar til seg små dråper. Jo høyere nummer, jo mer væske kan produktet ta. Se oversikten over hva vi anbefaler for ulike situasjoner her, og bestill gratis vareprøve så du enkelt kan teste produktet hjemme:

Attends Soft 0 Micro og Attends Soft 0 Ultra Mini:

Dette er våre truseinnlegg som passer for deg som opplever noen få dråper i løpet av dagen – ofte oppleves de når du er i fysisk aktivitet, nyser, ler eller hoster. Produktene er for de aller minste lekkasjene. Forskjellen mellom dem er lengden – Attends Soft 0 Ultra Mini er noen centimeter lengre enn Attends Soft 0 Micro. Ønsker du å prøve produktet? Trykk på bildet for å bestille gratis vareprøve:

   

Attends Soft 1 Mini og Attends Soft 1 Mini Long:

Dette er våre minste bind, og passer bra for deg som opplever dråper eller små skvetter gjennom dagen – ofte oppleves de når du er i fysisk aktivitet, nyser, ler eller hoster. Som med truseinnleggene, er forskjellen på produktene hvor lange de er – Attends 1 Mini Long er lengre enn Attends Soft 1 Mini og gir dermed mer dekning bak for de som har behov for det. Tror du disse produktene kan passe for ditt behov? Klikk på bildene for å bestille en gratis vareprøve:

 

Attends Soft 2 Normal

Dette bindet passer bra for deg som opplever at det ofte kommer dråper, noen ganger små til større skvetter. Dette kan ofte oppstå når du nyser, ler, hoster eller er i fysisk aktivitet. Bindet er like langt som Attends Soft 1 Mini Long, men kan ta til seg litt mer væske. Klikk på bildet hvis du vil bestille en gratis vareprøve:

Attends Soft 3 Extra og Attends Soft 3 + Extra Plus

Attends Soft 3-produktene passer bra for de opplever hyppige små til store skvetter – mange opplever også lekkasje om natten. Attends Soft 3 + Extra Plus er lengre enn Attends Soft 3 Extra, og gir dermed ekstra dekning bak. Dette kan oppleves som en ekstra beskyttelse. Klikk på bildene for å bestille en gratis vareprøve:

     

Attends Soft 4 Super

Attends Soft 4 Super passer for deg som ønsker en moderat beskyttelse gjennom dagen og/eller natten – urinlekkasjen oppleves som en plutselig trang til å måtte på toalettet, men ikke alltid rekker frem i tide. Du opplever at det hele tiden kommer større skvetter/mengder urin. Klikk på bildet for å bestille gratis vareprøve av Attends Soft 4 Super.

Attends Soft 5

Attends Soft 5 er et bind for moderat urinlekkasje. Det passer bra for de som ønsker en moderat beskyttelse gjennom dagen eller natten, og som opplever at det hele tiden kommer større mengder urin. Du har gjerne behov for beskyttelse både dag og natt. Klikk på bildet for å bestille vareprøve av dette bindet.

Attends Soft 6

Dette bindet er for deg som opplever tung urinlekkasje og trenger et bind som klarer å absorbere mye væske. Du opplever at det hele tiden lekker større mengder urin, og at du ikke rekker toalettet i tide. Noen har litt kontroll på blæren, men ofte kan du oppleve å ikke ha noen kontroll. Bindet er like langt som Attends Soft 5 og 7, men har høyere absorpsjonskapasitet enn Attends Soft 5.  Vil du prøve Attends Soft 6? Bestill gratis vareprøve på bindet ved å klikke på bildet.

Attends Soft 7

Dette bindet er i den høyeste absorpsjonskapasiteten av våre bind. Det passer for deg som opplever at det hele tiden lekker større mengder urin, og at du ikke rekker toalettet i tide. Noen har litt kontroll på blæren, men ofte kan du oppleve å ikke ha noen kontroll. Bindet er like langt som Attends Soft 5 og 6, men har mer absorpsjonskapasitet.  Få en gratis vareprøve ved å klikke på bildet under.

Alle produktene kan kjøpes hos landets apotek og bandagister. Men visste du at du kan få alle Attends Soft-produktene (unntatt truseinnleggene) på blå resept? Kontakt legen din for å høre om du er blant de som har krav på dette.

Les også mer om blå resept på inkontinensprodukter her.

Er du på utkikk etter andre type produkter enn bind? Se vårt komplette utvalg herInnlegget har ingen kommentarer.
Skriv en kommentar

Captcha Image

Nylige innlegg


Tagger