Attendsbloggen

Velkommen til Attendsbloggen. Her finner du nyttige artikler om inkontinens og relaterte saker.

Oppgraderinger av Attends Flex beltebleie

Attends Flex beltebleie for tung inkontinens har fått et nytt belte- og borrelåssystem som gir økt komfort og bedre tilpasning av produktet.

Hvordan merker du oppgraderingen?

Attends har et kontinuerlig fokus på å utvikle og forbedre produktenes egenskaper for å gi en bedre brukeropplevelse for våre kunder. Det nye beltematerialet føles mykt og behagelig mot huden. Borrelåsen som festes til beltet når man påfører produktet, gir en sikrere tilpasning og gjør at det kan åpnes og lukkes enklere når produktet er i bruk. Det forbedrede fikseringssystemet gir god komfort for brukeren.


Samme, gode ytelse som før

Attends Flex tilbyr fortsatt høy absorpsjonskapasitet, beskyttelse mot lekkasje og tørrhet mot huden.


Attends Flex – Tilgjengelig i samme størrelser og absorpsjonskapasiteter

Livviddemålene for Flex-produktene er de samme som før – husk at det alltid er viktig for nye brukere å finne riktig størrelse. Ta mål av både hofte- og livvidde, velg det største målet for å finne riktig livviddestørrelse. Deretter velger du hvilken absorpsjonskapasitet (8,9 eller 10) som best møter ditt behov. Det er også viktig å ta nye mål dersom du har gått opp eller ned i vekt – kanskje du havner i en annen livviddestørrelse enn før.


Når vil den nye og forbedrede Flex være tilgjengelig?

Attends Flex 8, 9 og 10 i størrelsene Medium, Large og Extra Large kan du allerede merke endringene på. Disse oppdateres innen utgangen av januar 2020, og sendes fortløpende ut til grossister ved bestilling.  Størrelse Small i alle absorpsjonskapasiteter vil endres i løpet av våren 2020.

Det er ingen endringer i varenummer, kartongnummer eller antall i pose/kartong.

Vareprøve

Ønsker du å teste vår oppgraderte Attends Flex? Klikk deg inn på Flex-kategorien her, velg riktig livviddestørrelse og absorpsjonskapasitet og bestill hjem i posten.Innlegget har ingen kommentarer.
Skriv en kommentar

Captcha Image

Nylige innlegg


Tagger