Attendsbloggen

Velkommen til Attendsbloggen. Her finner du nyttige artikler om inkontinens og relaterte saker.

Høst betyr fokus på prostatakreft

Lurer du på noe om prostatakreft? Vil du ha siste nytt fra spesialistene innen feltet? Hver høst kan du delta på møter over hele landet. 

I september måned går som vanlig startskuddet for det som blir en hektisk, spennende og lærerik høst med Prostatakreftforeningen PROFO. Da går nemlig Prostatakreftaksjonen 2017 av stabelen for 13. gang.

Foredrag i 3 byer

-Vi inviterer til folkemøter i september hvor deltakerne får bra foredrag av de fremste spesialister. Her kan de tilegne seg viktig kunnskap og kan stille spørsmål til foredragsholderne etterpå om de vil, forteller styreleder i PROFO Hans-Fredrik Donjem i intervju med Attendsbloggen. Møtene er åpne for alle som vil, og man behøver ikke være rammet av prostatakreft. Det kan være nyttig for både pårørende, de med prostatakreft, de som er i faresonen eller andre som ønsker å vite mer om sykdommen. Møtene holdes i Trondheim, Bergen og Oslo.

Sjekk Prostatakreftforeningen sine nettsider for oppdatert informasjon om møtene.


Den Nasjonale Prostatakreftdagen

Prostatakreftdagen holdes 30. oktober. Den er hovedsakelig for de som jobber med prostatakreft, men er åpen for alle.
-Vi får besøk av spesialister fra inn- og utland som oppdaterer oss på siste nytt. Det skjer mye innen prostatakreft, for eksempel ble nettopp en ny medisin godkjent for det nye markedet, sier Donjem.

Folkemøter og blå sløyfe

I november er det duket for blå sløyfe-aksjon.

- Vi har en avtale med Dressmann der vi får prosenter av salget av på slips. PROFO vil også selge produkter på våre arrangementer i Tønsberg 7. november, Fredrikstad 9. november, Stavanger 14. november, Ålesund 16. november og Bodø 23. november. Lokallagene vil også være aktive, opplyser Donjem.


 Attends vil delta på stand på flere av møtene. Her kan du få gratis vareprøver på Attends for Men-produktene, informasjonsmateriell og få svar på det du måtte lure på om våre produkter.
 

Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet under. 


(Denne saken ble publisert 31.08.2017. For oppdatert informasjon, se PROFO sine nettsider)           Innlegget har ingen kommentarer.
Skriv en kommentar

Captcha Image