Attendsbloggen

Velkommen til Attendsbloggen. Her finner du nyttige artikler om inkontinens og relaterte saker.

Du får mer enn bare bleier på resepten din

Er du blant dem som får inkontinensprodukter på blå resept? Resepten dekker flere hjelpemidler enn bare bind og bleier som kan gi deg med urinlekkasje en bedre hverdag.

Det er mye å sette seg inn i som inkontinent. Du må prøve deg frem for å finne hvilket produkt som passer ditt behov, og ofte kan du ha behov for flere forskjellige typer alt etter tid på døgnet og passform. Mange tenker kun på bind og bleier når de skal finne hjelpemidler for inkontinens, men det finnes også andre produkter tilgjengelig som kan bedre hverdagen din betraktelig. Det meste fås på blå resept, men du kan selvfølgelig også kjøpe produktene om du ikke har resept. 
 
LES OGSÅ! Hvordan fungerer blå resept på inkontinensprodukter?
  

Beskyttelse for seng og stol

 
Når uhellet er ute, er det dumt hvis madrassen må på rens. Da er det godt å vite at du kan få produkter som beskytter madrassen og andre overflater på blå resept. Dette gir deg en ekstra trygghet i hverdagen.
Attends Cover-Dri stol- og sengebeskyttelse finnes i flere størrelser, og kan derfor være til hjelp i ulike situasjoner og ved ulike behov. Cover-Dri 60x60 passer perfekt for rullestol og andre stoler, sårbehandling eller stellebord for barn. De øvrige størrelsene passer godt for seng, og 80x170 cm har "vinger" for at produktet skal ligge ekstra godt på plass i sengen. Denne størrelsen finnes også i en hendig reiseforpakning à 7 stk. Alle produktene får du i fritt antall på inkontinensresepten din.

 

Les mer om de ulike Attends Cover-Dri størrelsene her.

Truser for god fiksering

 

Alle bind- og bleieprodukter skal sitte tett mot kroppen for å unngå lekkasjer. Mange bruker undertøy som gjør at produktet ikke sitter optimalt, og dermed får de ikke den beskyttelsen de ønsker. Attends har tre typer undertøy eller truser som er spesiallaget for våre produkter. De finnes i flere størrelser som gjør at produktene sitter godt og behagelig mot kroppen.

Les mer om Attends-trusene her

Spray mot irritert hud

Sensitiv hud er noe mange opplever, og urinlekkasje kan være en påvirkende faktor til dette. Vi ønsker at du skal ha det så behagelig som mulig og tilbyr derfor Attends barrierespray. Sprayen kan både forebygge og lindre rød og irritert hud. Kremen er spraybar, slik at du slipper å smøre den inn eller ta direkte på den sarte huden. Sprayen har ingen innvirkning på bleiens funksjon. Den fås i fritt antall på blå resept.

LES OGSÅHar du sensitiv hud som følge av inkontinens?
 

Les mer om Attends barrierespray her

 

Har du prøvd noen av produktene? Gi oss gjerne din tilbakemelding i kommentarfeltet under.

 

 

 

 Innlegget har ingen kommentarer.
Skriv en kommentar

Captcha Image

Nylige innlegg


Tagger